Privacy policy
WELKE GEGEVENS VERWERKEN WE?
Samimy tuinen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Samimy tuinen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Samimy tuinen verstrekt. Samimy tuinen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
WAAROM VERWERKEN WE UW GEGEVENS?
Samimy tuinen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Samimy tuinen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS?
Samimy tuinen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Indien er een factuur wordt opgemaakt worden de gegevens tot maximaal vier jaar bewaard voor de financiële administratie.
DELEN MET ANDEREN
Samimy tuinen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
HET WEBSITE BEZOEK IN KAART BRENGEN
Op de website van Samimy tuinen worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Samimy tuinen gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
GOOGLE ANALYTICS
Samimy tuinen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaat pagina’s zijn.


De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.


Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. heeft hier geen invloed op.


Samimy tuinen heeft Google geen toestemming gegeven om via Samimy tuinen verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
GEGEVEN INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar samimy.tuinen@gmail.com. Samimy tuinen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGEN
Samimy tuinen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Samimy tuinen maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.


Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Samimy tuinen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Samimy tuinen op via samimy.tuinen@gmail.com. Samimy tuinen is als volgt te bereiken:

Postadres
Jeltje de Bosch Kemperpad 8

1054 PL AMSTERDAM

E-mailadres: samimy.tuinen@gmail.com
Telefoon: +31 6 18 29 84 69